Høstsamlingen på Alapmoen

Publisert av Tore Figenschau den

Tromsø- og Omegn Trekkhundklubb ønsker å takke alle som deltok på høstsamlingen på Alapmoen den 3.-5. september. Det ble en veldig trivelig trekkhundsamling der vi fikk se alt fra store til små hundespann, og hundekjørere fra både nært og fjernt.

Helgen besto av flotte treningsmuligheter, sosialt samvær, god mat og faglig innhold. På lørdagen ble det sosiale opplegget holdt på tunet til Offtrack Experience, der ble det servert kjøttsuppe med hjemmebakt brød og focaccia. Etterpå ble det holdt et foredrag av Harald Tunheim, om hans karriere som hundekjører. Senere på kvelden var det en lærerik paneldebatt om temaet avl, hvor det blant annet ble diskutert flere ulike avlsstrategier og etikken rundt avl. Deltakerne i panelet var Hege Ingebrigtsen, Sven Engholm, Roger Dahl, Harald Tunheim og Gisle Mjaatvedt. Ordstyrer var Helga Ringbakken.

Tusen takk til alle som bidro til høstsamlinga og for at vi fikk komme å bruke området på Alapmoen.

Kategorier: Aktiviteter