Felles trening på Ramfjordmoen

Publisert av Karianne Koi den

På lørdag den 25/8-07 hadde Tromsø trekkhund klubb sin første felles trening på Ramfjordmoen. Fem spann møtte opp til en hyggelig og uformell treningsøkt og litt sosial omgang med likesinnede noen timer på ettermiddagen. En fin og varm sommer er nå på hell og det kribler litt i sparkefoten til en hver hundekjører etter å komme i gang med litt real barmarkstrening og en slik felles trening hjelper ekstra på motivasjonen.

Alle de fremmøtte var enig i at dette var en fin greie og at vi må forsette med dette utover høsten. Først var det meningen å ha felles treningen på en ukedag, men etter litt frem og tilbake havna vi på en lørdag. Dette fordi det da er mulig for klubbmedlemmer som bor ett stykke unna å bli med.

Lørdagens store samtale emne ble selvfølgelig den nye røde og flotte doningen til Inger og Rune. Den så virkelig solid ut og Rune kunne fortelle at den uten problem holdt 10 hunder på parkbremsen. En riktig godt alternativ for dem som synes en 4-hjuling blir for heftig og at en Dyck vogn blir for spett.

Vi satser på en ny felles trening allerede på kommende lørdag og håper på at flere tar turen. Både for hundenes skyld og for egen del. Alle som har lyst er velkommen og neste gang skal bålet og kaffen også være på plass.

Kategorier: Uncategorized