Vil du være frivillig på Troms Quest?

Fra starten på Troms Quest 2018.

Kunne nettopp DU tenke deg å hjelpe til som frivillig under 2019-utgaven av Troms Quest? Da burde du lese videre

Troms Quest er et sledehundeløp som arrangeres i Indre Troms, nærmere bestemt Øverbygd. Løpet har flere klasser, både for de rutinerte kjørerne som bruker det som oppkjøringsløp eller kvalifisering til de litt lengre løpene, men også for de som trives godt på tur med hundene, og ønsker å kjøre ei litt kortere løype. Klassene er på henholdsvis 18 og 6 mil. I tillegg har vi en juniorklasse som er for den yngre garde, som legger bak seg 12 mil i løpet av ca. et halvt døgn.

Som frivillig blir du involvert i hundekjørefamilien og får muligheten til å oppleve løpet på nært hold. Vi har ulike oppgaver som passer for alle. Alt fra hjelp i start-området, ute i løypa, på sjekkpukt og i tillegg i sekretariat. Vi har også behov for en del kaker til middagen på søndag, og ikke minst å rigge opp fredag og få ryddet søndag.

Løpet går siste helga i januar, altså 25.-27. med løpsstart lørdag formiddag. Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å være en del av, ta gjerne kontakt med Ingvild Østli Johansen enten på facebook eller på telefon 99475312. Du vil få mer informasjon og eventuell opplæring når vi nærmer oss løpsstart.